Om oss

Vi är ett par i 30-års åldern som numera är bosatta i ett fritidshus ett par mil utanför Umeå tillsammans med två hundar som mest njuter av livet och en musjägare till katt inflyttad från självaste Blekinge. Vi är bägge två uppvuxna på landet men har med åren som gått fått smaka på hur bekvämt och fördelaktigt det är att ha nära in till staden med allt vad den har att erbjuda. För Roberts del spenderas fritiden mestadels på passet eller på skotern medan Elin helst aktiverar sina hundar, tar långa skogspromenader gärna i kombination med bär- och svampplockning eller lägger kluriga spår till hundarna.

Eftersom Robert inte har några syskon har det varit förutbestämt att den gård som drivs av hans föräldrar skall gå vidare i familjens fotspår, och en gård på landet med närhet till natur och stad passar ju Elin som handen i handsken…

Tankarna började gro någon gång under sommaren 2011 och det tog ungefär ett år innan de slutligen blev mer handfasta. Sommaren 2012 tog vi första kontakten med kommunen för ansökan om lokaliseringsprövning för ett generationsskiftesboende på den befintliga fastigheten. Efter en sju månader lång väntan,  längs en krokig och tidvis mycket mörk väg,  fick vi slutligen den godkända lokaliseringsprövningen i vår hand!

Följ oss på vägen mot ett godkänt bygglov och vårt nya drömhem!

/Elin & Robert

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s