Badrum på G!

Var in till Täfteå en snabbis igår efter att snickarna och målarna gått för dagen, mest för att stilla min egna nyfikenhet. Stora badrummet har fått badrumsmöblerna uppmonterade, i lilla toan är pärlsponten på gång. Alla sovrum är målade, elektrikerna har monterat in all belysning i fönstersmygarna och plattsättaren är helt klar med sina åtaganden!

Målaren har lite panel kvar att måla, och lite jobb i lilla toan – bland annat att måla om överdelen av väggen i den rätta Sober-kulören 😉 samt att pärlsponten ska målas vit. I tvättstugan ska pumpen kopplas in och sedan ska all inredning monteras, golvlister ska upp och sedan ska målaren in och lägga sista lagret färg på golvlisterna innan tapeterna sätts upp sist av allt.

huset_mar-14 001bara toastolen & badkaret kvar!

huset_mar-14 002duschhörnan på plats – lyxx!!

Förra helgen nämnde Robert något som jag aldrig tänkt på. Tänk om vi inte får in badkaret i badrummet… Inre hallen är ju inte speciellt stor och det är dörrar som öppnas åt alla håll och våra fönster är mindre än standard… Det blir spännande den dagen projekt lyfta in badkaret kommer. Jag tror jag ska hålla mig undan då 😉 Tur i oturen är i varje fall att vi har valt ett litet hörnbadkar!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s