snabbvisit på bygget

I onsdags hade jag utbildning i Umeå hela dagen lång, hann med att svänga förbi huset en snabbis på hemvägen. Kan bara säga att både målare och plattsättare är grymt effektiva!! Som vanligt bara tråkiga mobilbilder, ljuset är fortfarande inte det bästa när det kryper mot kvällen…

140326_1 kakel i köket!! här hade det inte hunnit fogas ännu

140326_2hela köket – känns bra!

140326_3överlappande tätskikt i lilla toan

  140326_5och plattsättaren har tagit ut måtten för kaklet i duschhörnan

Robert stannade till på vägen hem igår, och då var hela duschhörnan kaklad och i princip hela golvet lagt. Blir spännande att se det i helgen!

140326_4 i tvättstugan är golvet lagt och fogat, kvar är inkaklingen invid klacken
där alla rör kommer upp, samt sockeln

Efter att vi bägge har jobbat 12 dar i sträck (jag hade dock inte så mycket jobb under helgen tack o lov) hoppas jag nu att vi får en hyffsat lugn helg. Har haft utbildning på jobbet två dagar den här veckan och det är lite halvslitigt med tidiga mornar och mycket långa dagar när man är ute och reser. Till veckan är det Roberts tur att åka iväg på en något längre tripp med jobbet och jag är lite mer fri att styra min tid själv. Det är tur att ljuset börjar komma åter 🙂 Det är dock inte bara negativt att kliva upp 05.00 för att komma i säng 00.30 – det är värt det bara man får några timmar med bästaste stockholmsvännen! Det är ju inte så ofta vi har tid att ses numera och då gäller det att ta vara på möjligheterna!!

Advertisements
This entry was posted in Badrum, Byggprocessen, Kök. Bookmark the permalink.

2 Responses to snabbvisit på bygget

  1. malincatrin says:

    Snyggt klinker!! Vad är det för platta ni valt? Och ja, jag inser att vi nog skall kakla vårt kök direkt – så snyggt. Dock gör vi det efter vi fått tillträde till huset..

    • klinkersen är klassiska Marte från Konradssons kakel, i färgen Raggio de Luna. Vi valde mellan Nero Acapulco (mörk/svart) i slät eller grov yta, samt raggio de Luna. Slutgiltiga beslutet tog vi när det var kampanj på denna 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s