Kakel och klinkers…

Många beslut är det som ska tas under vägens gång. Kakel och klinkers är svårt, man måste få se, känna och uppleva innan man kan bestämma sig för vad man vill ha. Just nu har BL-interiör kampanj på vissa kakel och klinkers under hela april månad…

Ett vitt Höganäs Biselado kakel passar finfint till det typ av kök vi har tänkt oss, och är nu inhandlat på kampanj med 30% rabatt! Thohoooo!!

Image

Höganäs Biselado kommer även få pryda väggarna i duschhörnan i det lilla badrummet. Det badrummet kommer nämligen inte bli helkaklat. Jag tror det kommer bli skitbra!

Till hallgolvet hade vi tänkt oss ett mörkare grått klinkers, samma klinkers kommer ligga i de bägge badrummen samt tvättstugan. Robert vill gärna ha ett golv med lite grövre struktur, jag är mer tveksam med tanke på hur bökiga de skrovliga plattorna kan vara att städa. Vi har slutligen hittat en klinker som vi båda kan tänka oss, men den är inte billig… Det lutar åt Marte Nero Acapulco Bocciardato från Konradssons Kakel. En matt antracitgrå klinkers med lite struktur, ger en gammeldags känsla och är riktigt snygg. Tyvärr finns den bara i 30×30 storlek, jag hade sett framför mig ett 30×60 klinker i hallen och 30×30 i de övriga klinkrade utrymmena, men det blir nog bra ändå!!

Advertisements
This entry was posted in Kakel o klinkers. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s