Den Stora Dagen kommer allt närmare!

Vi fick nybyggnadskartan samma dag som förra uppdateringen 🙂 Ett snabbt infört möte med A-Hus där vi bägge kunde vara med (kors i taket!) organiserades och vi gick igenom de sista ändringarna. I början av förra veckan kom så de slutgiltiga ritningarna i retur – tyvärr var de inte helt korrekta enligt våra önskemål och några av de omritningar vi hade önskat blev inte så bra som vi (jag) hade tänkt, vilket gjorde att vi fick återgå till de gamla planerna. Bland annat tog parvitrindörren in till lilla allrummet alldeles för stor plats, vilket gjorde att garderoben i hallen fick stryka på foten alldeles för mycket. Istället har vi nu bestämt oss för att sätta in en enkel vitrindörr istället, likadan som den vitrindörr som leder till den inre hallen mot föräldrasovrummet. Det ger förhoppningsvis både en helhetskänsla, mer förvaringsutrymme i hallen och symmetri.

Igår söndag fick Robert ett samtal, det är Torbjörn som jobbar helg, eller kanske snarare som tänker på oss och vår utdragna “strid” med kommunen. Vi fick beskedet att alla ritningar är åtgärdade och klara och postades till oss i fredags och borde således anlända idag måndag med post hem till oss. Detta innebär att allt är färdigt inför bygglovet!! Bara en dryg timme efter samtalet får Robert ett nytt samtal – återigen är det Torbjörn som över telefon meddelar att han cyklat ned på kontoret och mailat över alla ritningar till oss!! Detta kallar jag service!!!

Gårdagskvällen gick åt till att studera alla ritningar och allt ser bra ut. Detta betyder att vi förhoppningsvis kan lämna in vår bygglovsansökan idag! Inte en dag för tidigt!!!!!

/Elin

Advertisements
This entry was posted in Bygglov. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s